dijous, 30 de març del 2017

MAQUETA

Mireu el  treball que hem fet aquestes últimes setmanes.
Amb ajuda d'alguns pares-mares hem construït una gran maqueta del nostre poble de Sant Jordi.
Va ser un treball cooperatiu i la veritat és que tots han fet una gran feina.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!!

Ha estat un plaer treballar amb vosaltres!

dilluns, 27 de març del 2017

TREBALL PAISATGE

Ja hem exposat als companys, el treball de projecte. I volem mostrar-vos el resultat final després de cercar informació a l'ordinador i triar imatges per imprimir.
Ho han fet prou bé per ser la primera  vegada.
Enhorabona!!!!

dissabte, 25 de març del 2017

divendres, 24 de març del 2017

MESURAM

Estam treballant les mesures, hem sortit al pati a mesurar  i a classe hem comprovat la capacitat de diferents ampolles d'aigua.

També hem vist el joc que tenim penjat al bloc per poder jugar a casa.

dimecres, 8 de març del 2017

EL PAISATGE

Anem a estudiar els paisatges.
 He penjat uns enllaços  perquè els boixos, el divendres, pujaran a l'aula d'informàtica i per parelles podran extreure informació d'un tipus de paisatge. Amb aquesta informació confeccionaran un mural que després han d'explicar a la resta de companys.

 Observem el paisatge

Contemplam el paisatge

dimarts, 7 de març del 2017

Aniversari de l'escola

Benvolgudes famílies,

Enguany el nostre centre celebra el seu 10è aniversari, i per aquest motiu estem preparant una sèrie d’activitats, tallers, decoració del centre... que culminarà amb una gran festa abans de les vacances de Pasqua. Ja us anirem informant de tot!!

Us voldriem fer partícips de la tria d’un “graffitti” que volem fer per decorar la façana de l’edifici principal. Ens agradaria saber l’opinió de tota la comunitat educativa; els mestres i els vostres fills ja realitzen la seva votació a les aules. Ens faltaria saber la vostra opinió de quin és el disseny que més us agradaria que es dugués a terme.

Les famílies interessades podeu deixar el vostre vot al tauló d’anuncis habitual fins al 10 de març a les 14h.

Podeu trobar els models dels dibuixos al bloc del centre, als taulons de les aules i Facebook de l’Apima. Aquests són esborranys que poden ser susceptibles de petits canvis.

Atentament,

Direcció.


REPRESENTACIÓ TEATRE

Dijous passat dia 2 de març, en tornar de les minivacances, havíem preparat un teatre en Llengua Castellana. I com que ens havia eixit tan bé als dos grups, decidirem representar-lo (per ensenyar-nos a parlar en públic) als més menuts del cole. Anàrem a les classes de 3 anys i 5 anys. I ens divertirem moltíssim!!