divendres, 27 de març del 2015

Aniversari Lucia

Dijous vàrem celebrar l'aniversari de na Lucia. Ens va portar un súper pastís! Felicitats! 

dijous, 26 de març del 2015

Setmana cultural

A la pissarra de la porta de la classe teniu un quadrant on apareixen tots els dies de la semana cultural y les hores per poder venir si voleu participar! 




Sortida vaqueria.

El dimarts vàrem anar a la vaqueria de Santa Gertrudis. Vàrem poder veure quins animals tenen a la granja, com és la seva vida i la forma en què s'obté la llet, el formatge i els iogurts. Va ser súper divertit! 






dilluns, 23 de març del 2015

Experiment 3

Hem descobert què passa si posem un llàpis dins d'un pot de vidre amb aigua. Depèn d'on miris sembla que el llàpis sigui més gruixut o que estigui trencar! Què passa? La Llum viatja a diferents velocitats! 


divendres, 20 de març del 2015

Eclipse

Avui s'ha produit un eclipse, però degut a que el día està ennuvolat no s'ha pogut veure res. De totes formes, hem vist un video per internet. Després hem fet un dibuix del que hem vist. 
Si voleu veure el video: YouTube - la eduteca: los eclipses 





dijous, 19 de març del 2015

Els nostres representants.

Aquest curs tenim una activitat especial,  "El Parlament Escolar". És una trobada de representants de cada classe on traten de donar veu a idees dels alumnes. Iris i Pau són els nostres representants.  

diumenge, 15 de març del 2015

Què sabem de la Llum?

Aquesta va ser la pregunta que vàrem plantejar a l'assemblea. Gràcies a la qual vam poder fer el nostre mapa conceptual! 




dijous, 12 de març del 2015

Una bona idea!

Al racó de números i lletres Yeray ha tingut una bona idea. Començar a fer el seu propi conte: "Les aventures d'en Yeray". Ya té preparada la seva portada! Felicitats! 

dilluns, 9 de març del 2015

Aniversari Candela

Avui Candela ha celebrat el seu aniversari  a la classe i ens ha portat un pastis de xocolata! Felicitats! 

dijous, 5 de març del 2015

Fruits i verdures

A la classe d'anglès Aina ens ha preparat un joc per poder classificar alguns fruits i verdures. Ens encanta!




dimecres, 4 de març del 2015

Ametllers en flor!

Hem sortit fora de l'escola per mirar els ametllers en flors. Vàrem portar el nostre blog de dibuix per poder pintar-los. Després hem pintat amb aquarel.les. Som uns artistes!